Min helg för några helger sen

Tidigt stördes jag av min väckarklocka, drog mig ut i kylan och satte mig på buss mot lite civilisation.



I göteborg möttes jag av två brudar, en coolare än den andra.

Den coola Ljungby-attityden gick inte direkt hem utomstades utan byttes till Asien-attityd istället.

Vi åkte spårvagn och blev attackerade av ett konstigt "djur".

Gator upptäcktes, butiker avverkades och kaffe förtärdes.

Sen blev det kväll och vi for till lilla kville för idol, snacks och lite påbättring av vårt utseende. Sen gick vi på kalas.

På morgonen därpå stötte vi ihop med två två livsnjutare. De bjöd in oss i stugan och bara Emmy tackade nej.

Hon satte sig på spårvagnen och drog sig hemåt.

Jämte stugan fanns det bästa av allt, "Kniven i hjärtat"-marknaden. Någon blev oförskämt glad.

Vi susade in till stan igen käkade lite och handlade lite. Sen gjorde vi oss snyggare igen och drog ut i natten! Nadja hade män i blick.

Söndag morgon fick vi ta farväl av stugan, som tröst åt vi galet god brunch. 

Woho, Bildrekord!

Det här inlägget har fått vila lite i utkast det är därför det kommer lite sent. Det krabbade (Som jag nu förstått är småländskt) lite med bildstorlekarna och så.



Ny vecka

Idag är det superfint höstväder i Långkalsong! Vi har nyss haft vernissage på ett projekt vi gjort tillsammans med några träelever. Temat var höst och alla skulle göra sig en var sin pall där vi sen vävde sitsen. Vävning är lång ifrån min grej och efter uppgiften delar jag denna åsikt med de flesta träarna. De var knäckta över hur lång tid det tar, vilket får mig att känna mig lite mer mänsklig. Stolarna blev i alla fall fina och det bjöds på  varm chokladmjölk och bullar i höstens tecken. 

Denna vecka står broderi på schemat så nu tänkte jag sätta mig en stund och se om jag kan åstadkomma något vettigt. Eftersom jag har sjukt svårt att visa vad jag har gjort får ni nu se vad jag börjat på och som jag inte hunnit förstöra än!


Mustadfors camping

Hej mina kära!

Helgen var bra, "Mustadfors Camping" hade säsongs avslutningsfest och alla från Steneby var bjudna. Helst skulle man inte komma tomhänt så jag tog med mig yatzy. Lisa, my neighbor tog med sig kortlekar och frida min andra granne kirrade grillandet. Annars fanns där endel marchmellows, en bajsman, några husvagnar, kaffe och sotptunnor. Här är folk pinsamt kreativa förstår ni. Dessa fick jag dock inte med på kort för jag glömde SÅ KLART kameran hemma.


Yatxy med en gnutta attityd.


Frida säger ja till grillat.


Lisa är supersöt i sina 9 kortlekar.

Och till sist gänget tillsammans!

Annars har jag varit på tantgympa för första gången idag. Igent jag skulle rekommendera till min farmor. Det var galet, och roligt. Jag fick hemlängtan för jag saknar afron hemma och idrotten i skolan. Dumma hemlängtan!

Jag får antagligen komma hem en sväng i helgen och veckan efter är det höstlov så jag ska väl inte klaga!

Borås

Idag har jag varit på borås textilmuseum, köpt vinterjacka och stövlar!? Slagit rekord i långtidsbilkörning och sjungt alldeless för högt framför min klasskamrat. Nu är jag galet trött och kommer antagligen sova inom 15 minuter.

Konstigt med tanke på att min telefon tog sig friheten och lät mig sova längre an tänkt. Sömnen varade tills en klasskompis ringde och berättade att hela klassen väntade och att de var redo att åka. Sådär bra!

Jag ska inte klaga

Det är lite galet det här med min skola. Vi har inga betyg och aldrig någon som bedömer oss ända så skulle jag kunna erkänna att jag har prestationsångest si sådär 77% av min tid i skolan. När jag kommer hem är jag mentalt utmattad trots att vi bara sitter och ritar hela dagarna. Inte undra på att de flesta konstnärer är deprimerade.

Varför detta plötsliga tillkännagivande kanske ni tänker. Jo, det är såhär. Denna veckan har vi haft färg som det kallas. Vi har målat av varandra och oss själva. När man målar av sig själv får man stå och stirra på sitt ansikte i 2-3 timmar, det kan kännas lite motigt. Och när man målar av någon annan kan den ibland se ut som an apa. Inte alltid så skoj det heller.

Som grädde på mitt självförtroendes självmord, har jag av egen vilja tagit mig till kvällskrokin. Där satt jag med cirkus 15 okänningar och målade av en naken människa, vars kroppsdelar inte hamnade där det var tänkt att de skulle vara. På mitt papper då. Nu är det i alla fall över. och nu ska jag packa. För i morgon ska jag och old mates mötas upp i Göteborg för en festlig weekend!

Det kommer bli great fun!

Håll tillgodo ni som varje dag förväntansfullt klickar in på just min sida för att se om jag har haft något att dela med mig av. På måndag!

α-pet

Igår var det alfapet som stod på agendan! Det var skoj, och länge sen! Förr försökte jag alltid tvinga folk att spela alfapet med mig men igår var faktiskt alla motspelare frivilliga. 



Synd att inte tavlan kom med, för den har duktiga blonda klara gjort alldeles själv!

RSS 2.0